Byggenorges Forretningskilde!

Vi tilbyr deg informasjon om nye byggeprosjekter og anleggsprosjekter i hele Norge, fra boligprosjekter i Oslo til veiprosjekter i Tromsø!

Om Norge Bygges

Vi har koll på byggmarknaden och byggprojekt i hela Sverige!

Vi er Byggenorges forretningskilde nummer en - den hyggelige og modige bedriften som skaper skreddersydde tjenester basert på byggeinformasjon fra våre daglige markedsundersøkelser.

Forretningsidéen har sitt utspring i Sverige med søsterselskapet Sverige Bygger i 1985. De var først i verden med byggfakta om byggeprosjekter på nettet. Norge Bygges ble opprettet i 2004, og allerede noen år senere utviklet vi oss til en lønnsom og ledende bedrift. Vi er et ambisiøst selskap med en moderne og åpen ledelse. Vi gjør alt selv - samler inn informasjon, utvikler tjenester, markedsfører og selger dem. Det som gjør oss unike og bedre enn andre, er derfor våre medarbeidere og den ånd som hersker blant dem - les mer om ånden som råder hos Norge Bygges

Vi er helt uslåelige når det gjelder oversikt over byggemarkedet, byggeprosjekter og anleggsprosjekter i hele Norge - fra boligprosjekter i Oslo til veiprosjekter i Tromsø. Du og bedriften din får hjelp med å nå de riktige beslutningstakerne ved riktig byggeprosjekt til riktig tidspunkt, slik at du kan påvirke og selge til en målgruppe som årlig tar beslutninger om nye byggeprosjekter og kjøper inn varer og tjenester for 150-200 milliarder kroner.

Hvilket område er viktig for dere å kontroll på i byggebransjen?

Klikk på ditt område for å få en prøveinnlogging

Hele Norge

Dette kan vi gjøre på grunnlag av de markedsundersøkelsene vi gjennomfører daglig, der vi hele tiden følger opp planlagte og igangsatte byggeprosjekter, og finner ut hvem som bygger hva, hvor, når og hvordan. Fra de første utkastene og planlagte byggprosjektene til prosjekter som prosjekteres, er ute på anbud eller som er anskaffet.

Vår misjon:

Vi skal gjøre det enkelt for kundene våre å ta daglige og riktige forretningsbeslutninger, markedsføre seg på en effektiv måte og finne flere og bedre forretningsmuligheter.

Vår visjon:

Vi skal skape flere forretnings- muligheter og fremme flere beslutninger enn noen andre ved at vi daglig har en helt overlegen oversikt over bygge- og anleggs- prosjekter, og ved at vi følger hele byggeprosessen i jakten på relevante og forretningsmessige byggefakta.

Du vet väl att vi finns i Sverige också?
Klicka här för att komma till Sverige Bygger