Byggenorges Forretningskilde!

Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Innlandet fylke

Ombygging til næring og studentboliger mm på Hunndalen i Gjøvik
Gnr/bnr: 69/865, 69/175, 69/845 og 69/820 mfl. Endre bruken av 2. og 3. etasje fra næring til kombinert næring, offentlig eller privat tjenesteyting, samt studentboliger. Det planlegges å legge til rette for inntil 20 studenthybler innenfor dagens bygningsvolum. Tilbygg av lager.
Ombygg av trygde- og omsorgsboliger i Vågå kommune
Bygget har ei grunnflate på ca. 400 m2, og er oppført i tradisjonelle trekonstruksjoner i en etasje, med kjeller i betong under heile bygget. Det er bjelkelag med mellom kjeller og hovedetasjen, på noen deler av bygget er det kryprom. Bygget inneholder i dag 5 enheter med soverom, kjøkken, stue og bad og med et midtparti som inneholder fellesrom, personalrom osv.
Riving av bolighus i forbindelse med flomsikring av Givra i Nord-Fron kommune
Riving av to bolighus. Byggene er oppført med underetasje i tre og betong, og 1.etasje med loft i i tre.
Installasjon av automatisk døråpnere og solskjerming ved omsorgsbolig i Fåvang
Universell utforming, lette tilgjengelighet med rullestol. Linåkertunet og Ringebu omsorgssenter, 0,8 Mnok. Behov for solskjerming på varme dager, 0,225 Mnok.
Installasjon av automatisk døråpnere og solskjerming ved omsorgsbolig i Ringebu
Universell utforming, lette tilgjengelighet med rullestol. Linåkertunet og Ringebu omsorgssenter, 0,8 Mnok. Behov for solskjerming på varme dager, 0,225 Mnok.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vi vil gi deg en smakebit på hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.

Derfor får du uten kostnad og forbindelse velge blant følgende tilbud: