Byggenorges Forretningskilde!

Våre informasjonsskilder til bygge og anleggsprosjekter

Alle aktuelle byggeprosjekter i Notodden

Nybygg av infrastruktur for hyttefelt i Notodden
Infrastruktur for 240-260 hyttetomter.
Nybygg av leiligheter og to-og tremannsboliger i Notodden
To leilighetsbygg med totalt 8 stk leiligheter, en tomannsbolig og en tremannsbolig.
Asfaltarbeider i Region sør 2019-1
Notodden, Tinn, Vinje. 44 328 tonn asfalt, 33 000 m2 fresing.
Nybygg av tilrettelagte boliger og leiligheter i Notodden
"Tødd Life" Dyrvik Arkitekter AS, SLA Landskabsarkitekter og Bollinger + Grohmann Ingenieure ble kåret av juryen til vinner av begge konkurransene på Jernverkstomten på Notodden. Notodden kommune skal stå som byggherre og eier av første etasje med tilhørende uteområder, mens Totalentreprenør/utbygger skal være byggherre og eier av resterende deler av bygget med resterende uteområder. Boliger til funksjonshemmede.
Oppgradering av renseanlegg ved bade- og svømmeanlegg i Notodden
Notodden kommune skal oppgradere et renseanlegg ved Tinfos bad som er det kommunale bade- og svømmeanlegget i kommunen. Oppgraderinger består i å bytte ut eksisterende renseanlegg for terapibassenget som i dag har et glass/sandfilter system som er delvis defekt. Terapibassenget har et ca-mål på 12,5x9,5 m og dybde fra 0,9 til 1,6m.
Rehabilitering av bru i Notodden
Fase 2 omfatter stålkonstruksjoner og fortau i treverk.
Etablering av talevarslingsanlegg på videregående skole i Telemark
Fellesutlysning for: Bamble VGS avd. Grasmyr, Kragerø VGS, Bø VGS – Flebrukshall, Notodden VGS, Nome VGS avd. Lunde, Nome VGS avd. Søve, Vest-Telemark VGS avd. Dalen, Vest-Telemark VGS avd. Seljord og Rjukan VGS.
Etablering av nøkkelfri eLås-løsning hos hjemmeboende brukere av kommunale helse- og omsorgstjenester i Notodden
Oppdragsgiver har ca.300 nøkler knyttet til hjemmeboende brukere og brukere med trygghetsalarm. Det anslås at opp mot 5 % av disse har behov for å montere løsningen på felles hoveddører. Løsningen vil bli utprøvd i én sone i Hjemmetjenesten, som pr. dato har ca.100 brukere hvor oppdragsgiver administrerer nøkler. Oppdragsgiver skal ha opsjon på levering av samme løsning til ytterligere soner og/eller brukere dersom innføringen anses som vellykket.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vi vil gi deg en smakebit på hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.

Derfor får du uten kostnad og forbindelse velge blant følgende tilbud: